Продавець COMMUS TM - Мебель из Стекла от Производителя! розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
76 відгуків
Встигніть на акції та розпродаж від COMMUS!Встигнути!

Політика конфіденційності при використанні сайту https://commus.ua/

· Інформація, надана Вами, є конфіденційною і не передається третім особам, крім випадків, передбачених законодавством.

    • Ми запитуємо ваші персональні та контактні дані, виключно для здійснення вашого замовлення і надання необхідної інформації про стан його виконання, реєстрації в особистому кабінеті клієнта, участі в рекламних заходах COMMUS TM тощо.
    • Ваші персональні дані обробляються COMMUS TM виключно в розумінні Закону України «Про захист персональних даних». Такі дані, відповідно до вимог законодавства, що регулює правовідносини, пов'язані із захистом персональних даних, які зберігаються, обробляються і використовуються в рамках всіх правовідносин, що виникають між Вами і COMMUS TM. Усі правовідносини, пов'язані з обробкою та захистом персональних даних, регулюються відповідним законодавством.

Ви висловлюєте згоду на обробку ваших персональних даних наступним чином:

    • при здійсненні (підтвердження) замовлення на сайті https://commus.ua/, тобто при придбанні товарів та/або послуг, шляхом натискання на кнопку «ОФОРМИТИ ЗАМОВЛЕННЯ»;
    • при здійсненні Вами замовлення зворотного дзвінка на сайті https://commus.ua/ шляхом натискання на кнопці «Передзвоніть мені»;
    • при участі в рекламних заходах COMMUS TM згідно з правилами проведення таких заходів.
    • Такий перелік порядку надання згоди на обробку ваших персональних даних не є вичерпним і узгоджується COMMUS TM і клієнтом (споживачем) і/або доводиться до відома клієнта (споживача).
    • COMMUS TM гарантує, що персональні дані будуть зберігатися і оброблятися у відповідності з вимогами Закону України «Про захист персональних даних».
    • COMMUS TM використовує всі необхідні (cookies) куки, щоб забезпечити надання максимально повної інформації про нас і наших можливостях, щоб Ви отримали кращий досвід на нашому Сайті. Якщо Ви продовжуєте користуватися нашим Сайтом, це означає вашу згоду на використання нами (cookies) і отримання Вами всіх файлів coockies, і нашу можливість відправляти Вам найсвіжішу інформацію про найактуальніші пропозиції та акції. Ви можете легко відмовитися від розсилки або заборонити використовувати куки шляхом персональних налаштувань вашого девайса.
    • Якщо у Вас виникли питання по конфіденційності, зв'яжіться з нами за телефонами, вказаними на Сайті, або написавши за адресою commus2014@gmail.com
  • Комп'ютерна безпека
    • Ми збираємо, зберігаємо і обробляємо таку інформацію як IP-адресу, дату і час відвідування, тип браузера, мова, файли coockies, створювані при відвідуванні сайту та інтернет-магазину https://commus.ua/ - виключно для надання послуг Сайту та інтернет-магазину, оптимізації їх роботи, а також для захисту цілісності інформаційного простору Сайту.
    • Ця інформація є конфіденційною і не передається третім особам, крім обґрунтованих випадків, передбачених законами України.
    • Якщо у Вас виникли питання або Ви виявили зловживання цією інформацією, Ви завжди можете зв'язатися з нами за телефонами, вказаними на Сайті, або написавши за адресою commus2014@gmail.com
COMMUS TM - Мебель из Стекла от Производителя!
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+38 (097) 309 88 11
+38 (050) 309 88 11
+38 (097) 309 88 11
Отдел сбыта
+38 (093) 309 88 11
Отдел сбыта
Контакти
COMMUS TM - Мебель из Стекла от Производителя!
Наталья
УкраинаДніпропетровська областьДніпроул. Байкальская, 9/21
+38 (050) 309 88 11+38 (050) 309 88 11
+38 (050) 309 88 11
Отдел сбыта
+38 (097) 309 88 11
Отдел сбыта
+38 (093) 309 88 11
Отдел сбыта
Мапа